Bluser

Viser 1 - 54 af 1 varer
Viser 1 - 54 af 1 varer

På nettet er det efterhånden ikke særlig svært at finde det man søger online. Bluse kan man finde stort set alle vegne, men billige bluser finder du her hos DressYou.dk. Vi har et stort udvalg og udvalget er stort, så der er lidt til enhver smag. Om du skal til fest, eller bare mangler nyt inspiration til garderoben til hverdagsbrug eller ønsker du at skifte stil, så kan vi helt sikkert hjælpe dig, og sørge for at du kan gøre det du ønsker billigt og hurtigt. Vi sender nemlig dag til dag og ikke nok med det, så sparer du også fragten, hvis du vælger at få det tilsendt til dit lokale post.

Blusen stammer fra bronzealderen, og er en løstsiddende trøje der poser ud på midten og går til hofterne eller ned til lårene, og er som regel af bomuld. Bluser tager man på over hovedet og er som regel med lange ærmer eller ¾ ærmer.

Fede bluser til kvinder

Der er mange forskellige meninger om hvad forskellen er. Her hos os er både billige bluser og trøjer til damer i samme kategori, da de næsten ligner hinanden. Trøjer er pr vores definition ligesom en bluse, men hvor der er lynlås eller knapper øverst foran, næsten ligesom en cardigan. Og lige meget hvad, så finder du både det ene og det andet, så kig og lad dig inspirere.

Skal du til fest og ikke er til kjoler? Så kan du finde en bluse til formelle lejligheder her. Det kan være at du er til den enkle stil eller er mere til blonder og glimmer. Her finder du bluser til damer i alverdens farver, former og designs. Du finder billige bluser i peplum-stil, bluser med pailletter, blonder, perler og nitter. Skil dig ud og tør være dig selv i din egen stil, i de farver du kan lide.

Dermed ikke sagt, at vores bluser ikke kan bruges en almindelig hverdag, for det kan de sagtens. Hvorfor skal man se kedelig ud bare fordi det er hverdag? Vores udvalg er både til fest og hverdag.