Nyheder

Beskrivelse

Vinterjakker

En varm jakke til vinteren
Det er vigtigt at have en dejlig varm jakke at tage på, når vinteren falder over os i Danmark, for det bliver jo desværre koldere og koldere, og du skylder dig selv at finde en jakke der kan holde dig varm, selv ned i minusgraderne. Det er vigtigt for os at udseendet af jakken er feminint og ikke mindst, anderledes. Gerne fyld med lækre detaljer, som man bare ikke kan leve uden. Samtidig er det vigtigt, at man kan bevæge sig i jakken, så den må ikke være stiv i materialet. Pelse som fór eller især på kraven på hætten er populært, men det er vigtigt for os, at det ikke er ægte pels, da vi ikke ønsker at støtte pelsindustrien! Så er du til ægte pels, så er det ikke her du finder det. Tilgengæld benytter vi os af fake fur, altså falsk pels, som er lige så flot og lækker som ægte.

Vi henter vinterjakker hjem i efteråret i et begrænset parti, og til foråret/sommer kommer vores vinterjakker på tilbud, og derfor kan du opleve et tomt sortiment hen over sommeren. I sådanne situationer kan du lade dig inspirere i vores sommerjakker eller vores blazers/Trenchcoats.

God kvalitet og billig pris
Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når det kommer til vinterjakker, da de har et formål om at holde dig varm, og det skal de kunne leve op til. Samtidig gør vi hvad vi kan for at gøre prisen så lav som muligt for dig, så du nemt kan finde billige vinterjakker her online. Har du fundet den jakke du ønsker, så tøv ikke me dat bestille den, for du kan helt trygt og sikkert bestille den uden bekymringer, fordi DressYou er e-mærket. Har du spørgsmål til en af jakkerne, eller bare et spørgsmål til noget generelt, så skriv til os, eller fang os på chatten ml. 10-12.

Bestil vinterjakker til damer
Der er en masse fordele ved at handle hso DressYou. For det første har vi gratis levering til dit nærmeste posthus. Du kan også vælge at få pakken tilsendt helt hjem til din bopæl fra 39kr. Passer din billige vinterjakke ikke, kan du bytte den første gang gratis, eller få pengene tilbage. Der er vedlagt en returlabel med i pakken, som man frivilligt kan benytte sig af ved returneringen, det koster en fast lavpris på 39kr, uanset vægt og størrelse. Returlabel gør det nemt og enkelt for dig at returnere, og ikke mindst kan du spare penge i forhold til hvis du køber en almindelig pakkelabel på posthuset.

Vinterjakker