Blazer / Trenchcoat

Viser 1 - 11 af 1 varer
Viser 1 - 11 af 1 varer

Er du på jagt efter en jakke der ikke er for varm eller for kold? I denne kategori kan du finde alle andre jakker end lige vinterjakker og sommerjakker. Sortimentet indeholder blazers til damer til formelt brug eller til at give mere stil til et outfit. Samt bomber jakker, som er populære som aldrig før. Trench coat til damer kan du finde her som er til den lidt mere formelle stilart. En trenchcoat er en lidt mere løstsiddende jakke, og fås normalt i en sommermodel, den lukkes med enten knapper og i nogle tilfælde med lynlås. Som regel er der bindebælte i livet og stor halskrave.

Blazer eller Trenchcoat

En blazer til damer kan du finde her i forskellige former og stilarter. Blazers er åbne forantil og har lange ærmer. Nogle lukkes med en lynlås, og derfor kaldes de en bomberjakke. Du kan finde billige blazert til damer her online hos DressYou.dk.

Du kan bestille trygt og sikkert hos DressYou, da shoppen er e-mærket, som er en tryghed for dig som kunde at handle uden at være bekymret. Er du stadig utryg, kan du se alle de gode anmeldelser vi har på Trustpilot.dk. – Desuden har vi gratis fragt, gratis byttte første gang og 14 dages fuld returret. Det er nemt og enkelt at sende retur, da vi har vedlagt en returseddel, samt en returlabel, som man frivilligt kan benytte sig af.