Stiletter

Viser 1 - 8 af 1 varer
Viser 1 - 8 af 1 varer

Stiletter eller pumps?

Hvad forskellen egentlig og hvordan skelner man disse to betegnelser?
Her hos er pumps en sko der er lukket ud til foden, og som har enten en lav eller høj hæl, og somregel en 1-2cm plateauhøjde og en tyk hæl. Stilletter er en mere elegant sko med en tynd hæl på en højde på 5cm eller højere til 10-12cm. Er der hul i snuden kaldes det en peeptoe.

Det er heldigvis ikke svært at finde et udvalg af sko med høje hæle nu til dages, om man er til det ene eller andet. De findes i alle mulige forskellige farver, størrelser og former, så man let kan finde lige nøjagtig det par man søger.

I denne kategori kan du finde både billige stiletter og pumps til en pris alle kan være med på. Prislejet ligger fra 100-299kr. Det er vigtigt for os at kvaliteten af skoen er i orden, samtidig har vi både enkle versioner, men også lidt mere specielle stiletter. Fx kan du finde sorte stiletter med rem, som er til de kvinder, hvortil de føler en vis usikkerhed, hvis hælen smutter ud af skoen, derfor er det en genial opfindelse, at der kan fås stiletter med remme, så man sikre sig at skoen bliver på foden, og man derfor bliver mere sikker på sig selv og sin gågang, specielt hvis man ikke er vant til høje hæle, derfor vil det også være oplagt at tage et par lave pumps på – og hvis det helt kniber med høje hæle så kan man også finde et par flade sko, såsom ballarinaer her.

Køb billige Stiletter online

Vi har som tidligere nævnt, stiletter med peeptoes, som betyder at der er hul ud til tåspidserne, samt med rund eller spids snude. Der fås stiletter med tyk hæl og med tynde, spidse hæle. Nogle er med glimmer, andre i imiteret læder og nogle er pyntet med diverse udsmykninger i form af nitter, pallietter mm. Er du helt vild med glitter og glimmer som vi er, så vil jeg anbefale at kigge vores sandaler igennem, hvor du også vil finde sandaler med høje hæle.

Vi har tit stiletter på udsalg, så du kan let komme online og gøre et kup. Samtidig med at leveringen til dit nærmeste posthus er gratis, så kan du også bytte gratis første gang, hvis skoen ikke passer.

Stilletter er til dig der ønsker at være stilet hele vejen igennem. Som regel forbinder man skoen til fest og formelle anledninger som bryllup og barnedåb, men man kan også sagtens finde et par stiletter til et par jeans. Til sommeren er skoen også velegnet evt. til en kort kjole, hvor stiletten rigtig kan få sin opmærksomhed.