Sandaler

Viser 1 - 28 af 1 varer
Viser 1 - 28 af 1 varer

Og det bliver de ved hjælp af sandaler. Her hos DressYou.dk finder du et meget stort udvalg af billige sandaler, som du finder i mange forskellige former, udseende, pasform og designs. Det er vigtigt at fødderne ikke bliver kedelige at se på om sommeren, og derfor skal de have masser af luft, god komfort og gerne vække en masse opmærksomhed.

Sandaler til varmen

Vi har en del sandaler i glitter og glimmer og med palietter. Feminint og attraktivt. Vi har flotte sandaler med kilehæl, andre med tynd eller tyk hæl. De fleste har en lille fin højde, som alle kan være med på. Nogle af vores unikke sandaler er pyntet med similisten, som glimter og skinner så fint i solens stråler. Og hvad enten om du er til tåsplit, altså hvor der er en rem imellem storetåen og langetåen. Eller om der skal en tværgående rem om foden, før den sidder bedst på sin fod, så har vi også det.

Sandaler til damer finder du lige her til attraktive priser. Fra 149-299kr er et prisleje, som stort set alle kan være med på. Kvaliteten er i top og komforten er god, så det er svært at finde på en undskyldning for ikke at forkæle dine fødder til sommer.