Bukser

Viser 1 - 14 af 1 varer
Viser 1 - 14 af 1 varer

Her finder du bukser, som er enten tætsiddende eller løstsiddende. Det karakteristiske ved bukser er, at det er af et fleksibelt materiale og ikke i et stift materiale, som fx jeans. Ikke alle kan lide bukser som sidder stramt og tæt om livet og lårene, derfor finder du også haremsbukser og løse bukser til kvinder, som joggingsbukser her. Det er vigtigt at der er plads til enhver smag, og selvom de fleste tænker på afslapning derhjemme, når de tænker på bukser, så tager man grueligt fejl, for man kan sagtens få smarte og anderledes bukser i forskellige print i kategorien bukser. De fleste har god og solid elastik i livet og nogle med snore.

Bukser er ikke bare bukser

Heldigvis kan du nemt finde et par billige bukser her hos DressYou.dk – Du kan nemt finde lige nøjagtig den buksemodel du ønsker, i den farve du bedst kan lide. Og prisen kan du selv justere efter, ved hjælp af vores funktion. Forglem ej at DressYou tilbyder gratis levering til dit lokale posthus eller ønsker du at få pakken sendt helt hjem til din dør, så er prisen fra 39kr. Passer varen ikke, så kan du bytte gratis første gang og sende retur ved hjælp af den medsendte returlabel, som er nemt og enkelt.

Billige bukser er let at finde her, da vi har et stort udvalg af bukser online hos DressYou.dk. Mange af vores bukser har prints fx, blomsterprint, asymmetriske lynlås eller syninger eller bukser med huller på knæene.