Leggins

Viser 1 - 9 af 1 varer
Viser 1 - 9 af 1 varer

Praktiske og billige leggins

Leggins er noget som ingen kvinder kan undvære i klædeskabet, fordi leggins kan bruges til stort set alle outfits! Mange kan godt lide at have dem på, fordi de er afslappende og ikke sidder stramt om benene, som fx jeans gør, da det kan, hos nogle, påvirke hvordan man kan bevæge sig. Men derudover behøver det ikke at være kedelige outfits leggins kan bruges til. De kan være indenunder et par shorts, under nederdele, eller generelt, til kølige sommeraftner, hvortil man ønsker lidt varme om benene. Ideelt er leggins til korte kjoler også ideelt, især til kjoler man synes er i den korte ende.

Priserne er noget alle kan være med på. Her hos DressYou kan du finde billige leggings til kvinder og der fås leggings med print som fx. blomster, armyprint, flammer, stjerner mm.

Er du til læderlook leggins?

Her finder du også leggings til damer i imiteret læder, som er perfekte til både fest og hverdag og som passer til stort set alle overdele. Læderlook er i skinnende, glat materiale og kan snildt bruges til fest med en slot tunika eller under en kjole.

I denne kategori finder du også jeggings. Jeggins er et lidt mere ukendt og nyt ord, som betyder at det er en buks der er blandet mellem leggins og jeans. Det vil sige at jeggins ligner jeans, i form af udseende fx, i denim look, men er altså i leggings materiale, som er blødt og lækkert stof.