Toppe

pr side
Viser 1 - 60 af 1 varer
Viser 1 - 60 af 1 varer

Du er det rette sted hvis du leder efter toppe til fest. Her kan du få forskellige feminine toppe til kvinder i forskellige størrelser, farver, former og ikke mindst materialer. Her kan vi lide de simple, men også de lidt mere specielle modeller, i fx satin eller med blonder, tynde og tykke stropper mf. Ikke mindst er prisen noget alle kan være med på 79-249,-

Vores toppe til kvinder kan du få med bryderryg, tynde stropper/brede stropper, nedringet eller med almindelig rund, høj hals, nogle blotter mave, andre ikke. Der er noget for enhver smag og bestil din nye top i dag og benyt dig af vores gratis levering.

Toppe er en let overdel uden ærmer, men som har stropper i form af brede stropper af eventuelt blonder eller tynde spaghetti-stropper som muligvis kan justeres i længden. Toppe kan man have på sammen med en cardigan eller indenunder en tynd bluse.

Feminine og smukke topper til kvinder

Mange køber toppe primært til fest, eller andre formelle lejligheder. Men toppe er især også populær om sommeren. Sommer toppe er et hit når vejret begynder at arte sig og man begynder at se frem til sol og sommer. Er man ikke meget til korte kjoler, så er toppe og shorts/nederdel det bedste alternativ. Toppe med blonder, toppe med palietter, det er noget der hitter, også om sommeren.

Hos DressYou skal du ikke tænke på at betale fragt, vi tilbyder gratis fragt til dit lokale posthus. Bestil din top allerede i dag og få den leveret allerede i morgen. Er du til tætsiddende toppe, som fremhæver dine former, kan du også finde det her. Du kan nemt finde det du leder efter, hvis du benytter dig af vores funktion hvor du kan tilpasse dit udvalg. Du kan vælge dine ynglingsfarver, din størrelse, onesize svarer til XS, S og M – og ikke mindst, kan du vælge hvilken prisklasse du er til. Heldigvis er priserne allerede så lave at alle kan være med, men hvis du har et specifikt beløb, kan du tilpasse det efter der.

Din tryghed
Du kan trygt og roligt godt bestille hos DressYou.dk fordi shoppen er E-mærket, som betyder shoppen er løbende kontrolleret og skal overholde nogle regeler – Og det gør vi kun for din skyld, så netop du kan smide dine bekymringer væk og handle i ro og mag. Du kan bestille toppe her til gode og jordnære priser, og ikke mindst, så sparer du uanset på fragten.