Pullover

Viser 1 - 7 af 1 varer
Viser 1 - 7 af 1 varer

En pullover er en engelsk betegnelse for at ”trække/tage” over hovedet. Den er langærmet og også i betegnelse som en sweater, altså en varm trøje af fx uld, bomuld, mm. Vores kategori indebærer varer som, man kan have på en kold sommeraften, i stedet for en jakke. En pullover kan også være en almindelig sweatshirt, altså overdelen af et joggingsæt, en tyk bluse af lækkert uld, en jakke med cashmere-uld eller angora-uld, og vi tager det altså ikke så bogstaveligt, at den kun skal kunne tages over hovedet!, da det også snildt kan være en slags cardigan, der skal bindes/lynes foran.

En pullover til kvinder er næsten uundværlig i klædeskabet, og ikke nok med at man kan bruge en pullover en kold sommeraften, så kan den også bruges indenunder sin vinterjakke om vinteren – Den giver lige dét ekstra varme.

Billige pullover er dét værd

Du kan trygt handle her hos DressYou, da shoppen er e-mærket. Ikke nok med dét, så er fragten gratis leveret til dit lokale posthus. Vi har ikke det helt store udvalg af billige pullovers endnu, men det kommer, da pullovere bliver mere og mere populære. Og især i Danmark, hvor det er koldt de fleste måneder om året, så er en pullover bare alle pengene værd. Nogle kan bruges til når man skal i byen, og tit skal have overtøj af og på igen, når man får fra sted til sted, så er det nemt med en varm og billig pullover, men lige kan tage over sig.