Bikini

Viser 1 - 15 af 1 varer
Viser 1 - 15 af 1 varer

Her kan du finde den perfekte og billige bikini, som passer til din krop og stil. En bikini er ikke bare en bikini. Den fås som en almindelig og simpel trekantsbikini, uden diverse pynt og uden spraglede farvekombinationer. Men den fås også i den lidt mere specielle ende, hvortil formen kan være anderledes og med diverse pynt med pailletter, nitter og andet spændende, samt i forskellige farvekombinationer. Nogle bikini sæt kan justeres, andre kan ikke. Nogle har indlæg i barmen, andre har ikke. Alle bikinierne er i sæt og en bikini overdel kan ikke deles eller byttes ud med en anden størrelses underdel. De sælges samlet i sæt.

Flotte bikinier

Her kan du se vores udvalg af flotte bikinier. Materialet er i god kvalitet og alle sæt er egnet til vand og klor. Du kan snildt tilpasse din søgning efter din egen størrelse, ynglingsfarve og evt hvis du har en pris-grænse. På den måde kan du hurtigt og nemt finde lige nøjagtig den model du ønsker at bestille med gratis fragt til dit lokale posthus. Du kan let finde bikinier med push up (indlæg i barmen)

Her er både bikinier til kvinder med lille og stor barm. Mange af vores modeller er med vatteret indlæg, og på nogle modeller kan indlæggene tages ud, hvis de er til gene. Specielt med trekantsbikinierne, er geniale til kvinder med små former, da de ved hjælp af snorene kan justeres, så de tilpasser formerne, og dette gælder også de fleste af vores monokinier. Så har vi bikinier som har formtilpasset skåle i barmen, som dog kræver lidt fylde, som er genialt til kvinder med store barme.

Anderledes og edgy

Vil du have en anderledes udseende, så kan det være en bandeau-overdel som lukkes på ryggen, og har en tynd halterneck.
Materialet er super lækkert og ikke mindst i elastisk materiale, som kan give sig.

Priserne er noget alle kan være med på, da priserne ligger fra 50-199kr, som er fordelagtige priser for alle. Vi har også tit bikini udsalg, så man tit kan gøre et kup.

Tøv ikke med at bestille hos DressYou.dk, da shoppen er E-mærket, som er en sikkerhed for dig. Ikke nok med at fragten er gratis, så kan du også bytte ganske gratis første gang. 14 dages fuld returret – Vi har hurtig og personlig kundeservice, så hvis du har spørgsmål eller ønsker mål, så skriv endelig til info@dressyou.dk