Monokini

    Monokini badedragt
    Badedragten var in i gamle dage, og så blev den en lidt outsider, men nu er den in igen. Men ikke blot i den almindelige form, som dækker alt for meget men i den mere sexede form, som dækker det den skal, og nogle dækker mere end det, andet dækker kun lige det den skal. Monokinis er en anden form, måske mere sexet ord for badedragt til kvinder. Monokini er en slags onepiece, da det hele hænger sammen.

    Her kan du finde vores udvalg af monokini online. Nogle har monokinier push up (indlæg i barmen). De fleste bindes på ryggen og i nakken og nogle har ikke-justerbare underdele. Som regel er dragten lille i størrelsen, så vi anbefaler at du vælger en eller to størrelse større end du normalt bruger – Du kan også skrive til [email protected] for mål og vejledning. Husk at vi har gratis fragt og shoppen er e-mærket, så du kan føle dig tryg når du handler.

    Monokini til kvinder

    Du kan finde lige nøjagtig den badedragt i form af bikini eller monokini, som du leder efter. Benyt dig af vores hjælpefunktioner, hvor du kan tilpasse udvalget ud fra farve, pris og størrelse, så du hurtigt og nemt kan finde den dragt du ønsker at bestille. DressYou har gratis fragt og nem returservice. Bestil din badedragt online allerede i dag inden kl. 15:00, og få den leveret gratis allerede i morgen.