Nyheder

Beskrivelse

Overalls

Og ja, egentlig defineres disse ud fra hvordan dragten ser ud, men alt i alt, er det svært, og ikke mindst uoverskueligt, at have 3 kategorier med nogen lunde samme indhold. Her hos DressYou er det hele samlet i én kategori, for at gøre det nemt og overskueligt for dig.

Her finder du overalls til kvinder i mange forskellige designs, farver, materialer og størrelser. Hvad end du er til en dragt med lange ærmer og shorts? Eller korte ærmer, eller inden ærmer overhovedet med lange bukser, ja, så finder du det her. Vi har sågar dragte med off shoulder effekt, dvs. uden stropper.

Overalls behøver ikke at være udsexede

Man kan få overalls i mange forskellige designs og nogle er mere frække end andre og det er kun dig selv, der sætter grænsen for hvad din krop kan bære. En overall er utrolig afslappende at have på, da hele dragten ligesom er i ét stort klæde, som hverken strammer eller genere nogle steder. Det eneste upraktiske er, når man skal på toilettet, og at man så skal have hele overdelen ned til knæene, medmindre man vælger en af vores smukke bodies, som har åbneknapper i skridtet, hvilket er super praktisk!

Du kan let finde et feminint og flot outfit med en billige overalls

Fin den overall du bedst kan lide, kombiner denne dragt med et par stiletter eller et par af vores flotte sandaler, - Skal du være udendørs, kan du tilmed have en cardigan udover, især hvis armene er bare. Det er kun fantasien der sætter grænser, og overallsne er populære som aldrig før og er kommet for at blive!

Husk nu at vi tilbyder gratis levering til dit nærmeste posthus eller hjem til døren fra 39,-

Overalls
Viser 1 - 48 af 1 varer
Viser 1 - 48 af 1 varer