Tunika / Skjorte

Viser 1 - 21 af 1 varer
Viser 1 - 21 af 1 varer

Til dig der elsker tøj der er løstsiddende på en ene eller anden måde, det kan være på ærmerne, omkring barmen, maven og tøj der går ned over numsen. En Tunika er en slags alt-mulig-skjorte, som netop kan være løstsiddende og i en lidt mere afslappende stil. En lang tunika er meget populær, da mange gerne vil have en bluse der går ned og dækker numsen. Man kan sagtens finde en tunika kjole til fest, da den i princippet er en form for kjole, hvis den er lang, og så kan man kombinere med et par leggings.

Hvad er en tunika egentlig?

En tunika stammer fra den romerske dragt, altså en hurtig slags klæde af enkelte stofstykker. I dag er den udvidet lidt. En betegnelse for en tunika er en enkel slags top, i en knælang / hoftelang længe, med eller uden ærmer – Ærmer kan være i flagermus-stil, altså store og rummelige. Alt i alt, er en tunika et afslappende, og løstsiddende slags klæde, som giver plads til bevægelig og rummelighed.

I denne shop er Tunika-kategorien langt sammen med skjorter, som også er en formel form for overdel. Du kan finde billige tuniker og billige skjorter her hos DressYou – Udvalget er overskueligt og der er lidt for enhver smag og stil. Tøv ikke med at bestille, hvis du har fundet noget du kan lide, for du kan bestille med fri levering til dit nærmeste posthus – Du kan nemt og enkel returnere, hvis størrelsen ikke passer, for vi bytter gratis første gang og sender den byttede vare kvit og frit.