Jakker

Viser 1 - 26 af 1 varer
Viser 1 - 26 af 1 varer

Jakker er et hit i kvindens garderobe. Men jakker er et vidt begreb, for der findes mange forskellige former for jakker. Vinterjakker er et hit hvert år, og det bliver tidligere for hvert år, at søgningen på den rette vinterjakke går i gang, men varme jakker har sin egen kategori. Feminine frakker kan du også finde her i denne kategori, og der er størrelser fra XS til XXL i flere former for materiale og farver.

Jakker til kvinder

Her kan du finde parka jakker, bomber jakker, quilted jakker til kvinder, jakker med pailletter og mere til. Her finder du de jakker som ikke er vinterjakker eller sommerjakker, eller blazers / trenchcoats. Deriblandt forårsjakker eller helårsjakker, som kan bruges heles året rundt. Nogle af jakkerne er uden fór og andre er let fóret. Prisen er noget alle kan være med på, og så er den en god bonus oven i, at der er gratis fragt. Der skal være plads til enhver stilart, selvom man er til korte jakker, eller om man er til jakker der går ned og dækker rumpen.

Bomber jakke er det nye hit

Bomber jakken er det helt nye og populære og det gode ved bomberjakken er at den er tidsløs og kan bruges til stort set alle outfit, både til almindelig dagligdagsbrug og til mere formelle lejligheder. Det gode ved disse bomber jakker er, at de er lette og åndbare og så kan man få dem i alverdens farver, så det passer til nøjgagtig dagens outfit. De er dog ikke særlig lange, og så er de med elastik i ærmerne og i bunden af jakken, så den får en poset look, og lukkes med lynlås foran.

Frakker er til de lidt mere formelle lejligheder eller til en tur i byen. Pelsjakker har vi også, men vi lægger stor vægt på at pelsen er uægte pels, altså faux fur. Da vi ingen intentioner har overhovedet om at større den ægte pelsindustri. Vi er også tilknyttet den pelsfri liste fra Amina.

Du kan trygt handle her

Her hos DressYou.dk kan du trygt handle, fordi shoppen er E-mærket. Det betyder at virksomheden står inde for nogle regler og sørger for at du kan handle i ro og mag. Derudover er der mange andre fordele, såsom gratis fragt, gratis bytte første gang, 14 dages fuld returret og ikke mindst en unik kundeservice, hvor du får hurtigt svar, hvis du har et spørgsmål til nogle af produkterne. Og skulle du have et spørgsmål til en jakke, evt med søgen om nogle mål, så er dette også muligt.