Om DressYou.dk

Vi vægter kundeservice rigtig højt!

DressYou er en online webshop, hvor vi sælger tøj, sko og diverse accessories, som primært hentes hjem fra Tyskland, England og Holland. Kvaliteten skal være i top og priserne skal være i bund, så alle kan være med på vores priser.
Hvorfor skal jeg handle her? - Nedenfor har du et par eksempler på, hvorfor vi mener, at du trygt og roligt kan handler her:

 • Vi tilbyder gratis levering
  - til dit lokale posthus - Til din dør fra 39kr.
 • Du kan bytte gratis én gang pr. ordre
  - uden omkostninger for dig.
 • Du har hele 14-dages fuld returret
  - hvortil du kan få penge retur.
 • Hurtig og personlig kundeservice
  - Hvid du har spørgsmål eller problemer.

Bag om webshoppen

Hvem er bag?

Det er jeg, Nanna Petersson. Jeg har grundlagt og ejer af DressYou.dk - Jeg elsker selv tøj og sko, og jeg har altid selv haft problemer med at finde noget, som ingen andre har. Derfor besluttede jeg mig for, at starte en webshop op.
Til daglig er jeg mor til 2 skønne piger, og jeg er gift med mand Tim Petersson, som i øvrigt også står for det tekniske arbejde bag hjemmesiden. Så i bund og grund er DressYou.dk et ekstra hjertebarn, som vi går meget op i.

Gode noter:

Uden god service kommer man ikke langt med en webshop.

Vores Motto

Dette firma er mit 3. barn. Jeg går op i shoppen det med krop og sjæl og besvarer kundehenvendelser, selv i min fritid, fordi det betyder utroligt meget for mig, at kunderne er tilfredse og det hele bare kører. En dårlig eller misforstået anmeldelse på Trustpilot kan ødelægge hele min dag. Jeg gør alt i min magt for at alle føler sig tilfredse og kunderne er glade.

Venlig Hilsen Nanna